Call 023 7526 8539 or Make Online ReservationMAKE RESERVATION NOW

SpecialCoffee

SpecialCoffee

SPECIALCOFFEE – Minőség és tradíció

SpecialCoffee logóOlaszországban úgy tartják, hogy „könnyebb vallást váltani, mint kávét”. Voltak régi idők, régi szokások és az életünk mindig más ütemben változott. De talán van valami, amelyet a mai napig ugyanúgy teszünk – mint a régi időkben – azzal a céllal, hogy a szokásosnál egy kicsit különlegesebb legyen, hogy a szürke hétköznapokon is egy kis elégedettséggel, jó érzéssel töltsön el minket, ahogyan a feledhetetlen íz és aroma különleges hangulatot varázsol egy csésze kávé elfogyasztásakor. Ez a kávézás valódi szenvedélye.

Ugyanezzel a szenvedéllyel válogatjuk kávéinkhoz a világ legkiválóbb ültetvényeinek kávészemeit, kombinálva a legharmonikusabb keverékek készítésének több évtizedes tapasztalatával és a legújabb technológiák és minőségi standard-ek segítségével pörköljük, hogy többet adhassunk, mint egy csésze kávé.

Ezt a méltán nagy múlttal rendelkező, kiváló minőségű olasz kávét hoztuk el Önnek Magyarországra, hogy amikor elfogyaszt egy csésze kávét, ne csak a szokás vezérelje, hanem átélhesse a kávézás szenvedélyét és utánozhatatlan élményét is. A  SpecialCoffee termékek széles skálája lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő kávét az igényeinek megfelelő kiszerelésben.

A SpecialCoffee termékek minőségének és népszerűségének titka a kávé készítésének több évtizedes hagyományában rejlik. A SpecialCoffee egy jelentős múltú családi vállalkozás, amelyben – mint ahogyan az olasz családi vállalkozásokra jellemző – az alapítók és az őket követő generációk óriási hangsúlyt helyeznek az ősi tradíciókra és termékeik minőségének megőrzésére.

Az eltelt évtizedek alatt a gyártás első lépésétől az utolsóig ragaszkodtak hagyományaik megőrzéséhez, mely a legkiválóbb robusta és arabica kávészemek beszerzésétől, válogatásától kezdve a terméktípusoknak megfelelő arányú keverékek szigorú összeállításán keresztül a hagyományos, keveréknek megfelelő időtartamú és mértékű pörkölés által valósulhat meg. Természetesen a modern technológiai vívmányokat segítségül hívták, de úgy, hogy az által a termékek minősége csak még jobb legyen.

A termékek gyártása során nagy hangsúlyt kap a hagyományos pörkölés az automata pörkölési eljárásokkal szemben, mert ez tudja a kávékeverékek évtizedek óta megszokott minőségét a mai napig is biztosítani.